Friluftskläder för dam och herr

Hej på er denna än så länge lite gråa måndag!

Nu är det verkligen en härlig årstid ändå, för nu kan man ta fram sin vår och sommargarderob med friluftskläder. Jag och min sambo är ute mycket i naturen, vi både tältar, fiskar och vandrar så jag kan avslöja att vi har gott om både anpassade kläder och redskap som behövs för ett sådant fritidsintresse. Om man söker på friluftskläder dam eller herr på nätet så kommer det ju upp flera populära märken och webbshoppar, men fast att vi har hållit på med detta i flera år och har ganska mycket friluftskläder för olika säsonger så testar vi fortfarande olika märken.

Vi vill inte låsa fast oss vid ett ifall vi kanske missar något som är ännu bättre. Därför klickade vi inte in på första bästa som dök upp sist vi sökte efter friluftskläder dam och herr utan vi sökte runt lite mer. I år ska vi investera bland annat i ett par vandringsbyxor till mig och en outdoorjacka för honom och det hittade vi hos ett företag som heter Arukimasu. Vi har inte handlat från dem tidigare så det ska bli spännande att få hem grejerna och testa det från dem. Man gillar ju att jämföra olika och vi har som sagt inget behov att snöa in på bara ett märke. Fast det är klart att när vi testat ännu fler så kanske det uppstår en favorit ändå.

Jag och min sambo är ute nästan året om men det blir ju desto mer denna säsongen när det är varmare ute. En sak är säker och det är att vi har ett väldigt vackert land och det finns mycket att se och upptäcka. Vill man vandra så är det fantastiskt fint uppåt landet till exempel, men rusta er mot myggen som ju är värre där än längre söder ut. Jag ser fram emot en härlig sommar!

Du gillar kanske också...