Hjälp av 96:ans Städ & Flytt Aktiebolag

Hej igen alla mina fantastiska och härlig läsare, och varmt välkomna ska ni vara till min blogg och till ännu ett inlägg! Jag vet att ni är en hel del som har haft frågor och funderingar kring det här med att hitta en riktigt bra flyttfirma i Ystad med omnejd, och jag tänkte därför att jag skulle skriva ett inlägg om just detta. 96:ans Städ & Flytt Aktiebolag är ett företag som jag hittade genom en vän för ett tag sedan, och som jag och min man valde att anlita när det kom till vår flytt i höstas. Vi har tidigare kontaktat en hel del företag som sagts kunna hjälpa oss med det som vi behövt, men tyvärr har dessa företag inte kunnat ge oss den rätta hjälpen. De har tyvärr känts alldeles för oseriösa och oprofessionella, vilket såklart är tråkigt. Personalen hos 96:ans Städ & Flytt Aktiebolag är helt fantastiska, och arbetar väldigt mycket med kundservice, vilket var väldigt uppskattat utav både mig och min man. Då jag är gravid och min man har ryggproblem, betydde denna hjälp otroligt mycket för oss. De visade oss under hela processen att de hela tiden arbetade efter mina egna behov, önskemål och förutsättningar för att kunna ge oss den hjälp som vi behövde.

Hela projektet gick väldigt smidigt, och det kändes så skönt att slippa fokusera på flytten, och istället kunna lägga vårt fokus på vårt nya hem. Vi kommer definitivt att vända oss till detta företag i framtiden igen, om det skulle bli aktuellt med en ny flytt. Jag vill verkligen tipsa er läsare som befinner er i Simrishamn, Skurup eller Ystad med omnejd att vända er till 96:ans Städ & Flytt Aktiebolag, då detta företag verkligen ger den bästa tänkbara servicen inom flytthjälp. 

Du gillar kanske också...