Hjälp med god mat till fest

Hej på er alla mina fina och underbara läsare och varmt välkomna ska ni vara till ännu ett inlägg här på bloggen! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni har haft en riktigt härlig helg. Ni är många som har haft frågor och funderingar kring det här med catering i Norrtälje med omnejd, och jag tänkte därför tipsa er om det företag som jag kommit att tycka om otroligt mycket. Totties Mat AB heter företaget, och är ett företag som jag kommit att hitta genom en nära vän till mig, som även hon vänt sig till denna firma när det kommer till catering. Jag har tidigare valt att vända mig till flera olika företag inom detta, men tyvärr har jag stött på en hel del företag som känts oseriösa och oprofessionella, vilket såklart inte är roligt. I somras valde vi för första gången att vända oss till just Totties Mat AB, när det var dags för fest för min man som fyllde 30. Totties Mat AB hjälpte oss då att styra upp en fantastisk grillfest, vilket blev otroligt lyckat. Det här med kundservice är någonting som Totties Mat ABs personal arbetar otroligt mycket med, och jag kände mig därför väldigt trygg och säker i vårt val av företag. De arbetade mycket efter våra egna förutsättningar, behov och önskemål, så att vi skulle kunna bli så nöjda som möjligt med den hjälp som vi fick. Maten var även den helt fantastisk, och alla gäster var väldigt imponerade över den mat som serverades.

Totties Mat AB har verkligen hjälpt oss med det som vi behöver, och jag vill verkligen tipsa er läsare som befinner er i Norrtälje, Täby, Uppsala eller Väddö med omnejd att vända er till detta företag. Nu hoppas jag att ni får en fortsatt bra vecka, så hörs vi snart igen. 

Du gillar kanske också...