Nyinköpta leksaker till min valp

Hej och välkommen till mig och min blogg. Idag mina vänner ska ni få se något riktigt gulligt. Jag har äntligen fått hem min lilla valp Kia som är en finsk lapphund och vi har vart på Hundshopen som är en djuraffär i Karlstad. Jag ska berätta lite vad vi köpte till henne och lite annat om varför jag valde just denna ras.

Jag har länge velat ha en hund men jag har inte riktigt känt mig redo och då känns det inte rättvist att köpa en hund. Nu har jag dock planerat för att få hem Kia till mitt hus, men jag har inte hunnit köpa några grejer än eftersom jag inte visste exakt när jag skulle få hem henne. Idag på morgonen fick jag hem henne och nu har vi precis vart på en djuraffär i Karlstad som heter Hundshopen. Vi köpte en jättemysig säng, koppel, leksaker, mat och vattenskål och även hundfoder för valpar. Sängen är väldigt stor och det skulle kunna få plats flera hundar i den nu när hon är så liten, men jag ville köpa en större säng så att hon kunde växa i den eftersom hon kommer bli väldigt stor. Kopplet jag köpte var rosa och det var en sele eftersom jag är emot halsband på hundar. Eftersom det var första gången jag gick till denna djuraffär i Karlstad så fick jag ett paket med bajspåsar så att jag kunde gå ut och gå med henne med en gång. Det tillkom också en bur när de lämnade Kia hos mig så det var ingenting jag behövde tänka på. Här nedan är lilla Kia, kommentera gärna vad ni tycker om just rasen finsk lapphund! Ha det fint!

Du gillar kanske också...