Photo by Josefin Boman

Hejsan! Vad roligt att det numera är så himla många av er som har hittat hit och att ni dessutom nu har börjat engagera er lite mer nere i kommentarsfälten. Jag tycker att det är superkul att ni även har börjat efterfråga saker som jag ska skriva om och därför så tänkte jag ta och skriva lite kort här idag om just en av de sakerna som ni har efterfrågat. Det handlar ju nämligen om en fotograf i Linköping vid namn Photo by Josefin Boman som alltså jobbar med både barnfotografering och som bröllopsfotograf.

Det här tror jag har blivit efterfrågat på grund av att jag har använt bilderna från bröllopet så många gånger här på bloggen och eftersom att jag numera vet att det är så många som är intresserade av att veta vilken fotograf det var som vi valde att anlita, så kände jag helt enkelt därför att det här skulle kunna vara någonting roligt att dela med mig av till er alla som nu skulle vilja anlita en duktig fotograf. Photo by Josefin Boman är oerhört kompetent och skicklig när det kommer till det som hon sysslar med och vi valde just henne efter det att vi hade sett våra vänners bröllopsbilder. Jag är verkligen hur nöjd som helst med det som hon lyckades fånga så fint på vår stora dag och därför så tvivlar jag inte på att det skulle vara likadant för hennes andra kunder. Hur som helst, så hoppas jag nu att den här rekommendationen kommer att kunna vara behjälplig för er och att ni kommer att kunna finna det som ni söker hos just Photo by Josefin Boman. Ifall ni skulle vilja se lite mer referenser och läsa på mer om vad Photo by Josefin Boman kan göra för just er, så tycker jag att ni ska klicka er vidare till hennes egna sida här på nätet som jag har länkat till lite högre upp!

Du gillar kanske också...